Andmore maakt complexe data toegankelijk en makkelijk toepasbaar, zodat jij met de juiste informatie werkt en hier optimaal van profiteert.
Hoe we dat doen? Door een uniek samenspel van mensen, processen, technologie en data.

Mensen en processen spelen een belangrijke rol bij datamanagement. Het DAMA DMBoKframework zorgt voor een optimale afstemming en aansluiting. Het is een internationaal bewezen framework dat we samen vormgeven en uitdragen. Vanzelfsprekend kiest AndmoreDAMA als partner.

Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring op het gebied van datamanagement. Deze expertise hebben we zowel in het ondernemen als in de IT opgedaan. Daarom zijn wij zo goed in staat om een brugfunctie te vervullen tussen bedrijfsdoelstellingen enerzijds en de benodigde technologie, processen en data anderzijds. Onze medewerkers zijn betrokken en vormen graag met de opdrachtgevers één team. Op deze manier leggen we een ideale basis voor een prettige samenwerking.

Meer informatie over Andmore via: www.andmore.eu

Meer weten over Andmore, DAMA en onze oplossingen? Bekijk dan www.andmore.eu/partnership/dama-nl/

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL