Aurelius Enterprise is uw data management partner, in de domeinen data architectuur, data engineering en data governance.

Ons motto: ‘Google’ experience voor Data Governance.

Ervan uitgaande dat data governance zowel data, als business gedreven moet zijn, moet het volledig voldoen aan de verwachtingen van de business gebruiker.
Hierbij hanteren wij de principe, dat data wereldwijd de ‘fuel’ is voor economische vooruitgang, en dat ook data governance toegankelijk moet zijn voor een ieder.
Hiervoor bieden wij professional services en opensource Data Governance oplossingen, onder de Apache Foundation, met de beste lifecycle management wereldwijd.
Ook moet het eenvoudig zijn om op een professionele en kwalitatieve manier snel en eenvoudig met Data Governance te kunnen beginnen. Dit betekent dat een eventuele tool enterprise breed samenwerking moet ondersteunen, en tevens snel en makkelijk moet kunnen worden geïmplementeerd en eventueel worden opgeschaald, ongeacht het IT/Cloud/On-Prem landschap.

Als je meer wilt weten, neem dan contact op met andreas.wombacher@aureliusenterprise.comof marlon.hiralal@aureliusenterprise.com

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL