Data Kitchen is een op en top Data-expertise bedrijf. Data Kitchen is door haar >40 jaar ervaring toonaangevend in de data wereld en heeft haar productportfolio gebaseerd op drie fundamenten:

  • Doelgroep Adressen, zowel nationaal als internationaal, ten behoeve van Marktonderzoek, Campagnes en Advanced analyses in zowel de BtoC als BtoB markt
  • Data Management consultancy
  • Data Management trainingen, gebaseerd op het DAMA Data Management Body of Knowledge

Wij hebben met ons Doelgroep Adressenaanbod al duizenden campagnes en onderzoeken ondersteund en hebben inmiddels meer dan 500 Data Professionals opgeleid voor het DAMA DMBoK CDMP examen.

Wij mogen veel organisaties uit verschillende branches tot onze klantenkring rekenen, denk hierbij aan Financiële Dienstverleners, Charitatieve instellingen, Retail, Overheden, Telco’s, Mailinghouses en veel meer.

In DAMA-NL vinden we een belangrijke vriend die in gezamenlijkheid met de andere DAMA-vrienden het vakgebied Data Management op de juiste manier weet te positioneren in de markt door een kennisplatform te bieden met ervaren aanbieders van Data Management diensten.

Nieuwsgierig naar Data Kitchen: https://www.datakitchen.nl of stuur een berichtje naar astrid@datakitchen.nl

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL