DAMA NL is gestart met de 𝗪𝗲𝗿𝗸𝗴𝗿𝗼𝗲𝗽 𝗗𝗮𝘁𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗲. Het doel is om richtlijnen te definiëren voor het opstellen van een datastrategie op basis van het DAMA DMBoK-framework.
 
We gaan in op vragen over de inhoud van een datastrategie: Wat is de input van de datastrategie en wat kun je doen als de input beperkt is? Hoe ga je praktisch om met niet-ideale situaties en kun je toch tot een goede strategie komen. Hoe stem je een overkoepelende datastrategie af met specifieke bedrijfsonderdelen? We gaan praktische en bruikbare producten maken en delen die met de hele gemeenschap!
 
Zou je willen deelnemen aan deze werkgroep? Stuur een email naar info@dama-nl.org. Voor meer informatie over de reeds bestaande werkgroepen, zie onze werkgroepen overzichtspagina.

DAMA NL werkgroepen zijn open voor alle Vrienden van DAMA NL. Je kunt direct vriend worden op onze website: https://lnkd.in/eV6Qakyt Andere voordelen zijn dat je mee kunt doen met events, korting krijgt op onze boeken en dat we voor je klaar staan voor alle vragen op het gebied van #datamanagementDAMA NL is de grootste community voor en door datamanagement professionals in Nederland! Doe mee!

#dama #dmbok #datamanagement #datastrategy #datagovernance #dataquality #dataarchitecture

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL