Ordina is de digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit technologie en marktkennis. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen.

Data is de sleutel voor succes in de digitale transitie. Het is de drijvende kracht achter innovatie en bepalend voor het onderscheidend vermogen. Een data-driven organisatie is in staat actief kennis uit de organisatie te vermenigvuldigen met kennis uit data. Door deze, met data verrijkte, kennis slim in te zetten op alle lagen van de onderneming en in alle bedrijfsprocessen is de organisatie wendbaar en in staat te excelleren in de steeds verder digitaliserende wereld. Hierdoor presteren ze beter en blijven ze relevant.

Ordina heeft jarenlange ervaring op het gebied van Data Governance, Data Management, meta- en master-datamanagement, waaronder semantisch modelleren, dataplatforms en data-integratie en compliancy.

We gebruiken technologie als antwoord op organisatie-uitdagingen en bedenken slimme en innovatieve oplossingen. Dat doen we van kop tot staart: we bedenken, implementeren én beheren oplossingen waar onze klanten mee geholpen zijn. Zodat zij de uitdagingen en veranderingen in hun sector voor zijn.

https://www.ordina.nl/

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL