Over Scamander

Data is waarde. Daarom haalt Scamander samen met klanten het beste uit data naar boven. Zodat het relevante en waardevolle informatie wordt. Informatie waar zij impact mee maken.

We zetten al bijna 25 jaar onze expertise in voor de implementatie van digitale informatievoorziening bij organisaties. Door onze kennis van veel verschillende leveranciers, kunt je bij ons rekenen op neutraal en betrouwbaar advies. Wij inspireren, experimenteren en implementeren. Met onze ervaren data-professionals en jarenlange expertise zetten we grote hoeveelheden data om in waardevolle informatie. Door deze data te integreren, analyseren en visualiseren, helpt Scamander bij het nemen van goed geïnformeerde beslissingen, waarmee je je bedrijfs- en persoonlijke doelen kunt overtreffen. We halen alles uit data wat er in zit.

Daarbij zijn we ervan overtuigd dat het opdoen en delen van kennis de basis is voor succes. Succes voor de klant, succes binnen het vakgebied, maar ook succes voor onze medewerkers.

Als vriend van DAMA Nederland dragen we daarom ook actief bij aan het delen van kennis en ervaring, bijvoorbeeld in de werkgroepen van DAMA NL.

Meer info op scamander.nl.

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL