UITNODIGING INLOOP-SESSIE DATA MANAGEMENT DOOR DAMA NEDERLAND

Ben jij een ambassadeur voor Data Management? Zet jij je dagelijks in voor data vraagstukken en wil jij gelijkgezinden in Data Management ontmoeten? Kom dan 22 november naar de Data Ambassade, te Den Haag.

Op deze dag organiseert DAMA Nederland haar eerste inloop-sessie op de Data Ambassade, te Den Haag. Iedereen die een ambassadeur is voor Data Management in zijn professie en werkomgeving, is van harte welkom om kennis te maken met de bestuursleden van DAMA Nederland en mede- ambassadeurs voor Data Management.

Tijdens deze sessie maak je niet alleen kennis met DAMA Nederland en met elkaar, maar ook met de highlights van het Data Modeling Zone seminar in Stuttgart van 8 november jl. Tevens ervaar je op een luchtige manier hoe de game Datapoly je op weg kan helpen. En natuurlijk is er ruimte voor een moment op de zeepkist waarin je kort je pitch kan doen.

De sessie wordt afgesloten met een borrel en genoeg tijd om kennis te maken met gelijkgezinden in Data Management.

Zien we je daar? Laat het ons dan svp even weten door te replyen via deze link.

Datum:                               Vrijdag, 22 november 2019

Tijd:                                     15:00 – 17:30

Plaats:                                Data Ambassade DAMA Nederland,

Adres:                                 Nassaulaan 13, 2514 JS Den Haag

 

Met vriendelijke groet,

 

DAMA Nederland

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL