Beste dataprofessional,

Op dinsdag 5 september 2023 ontvangt het bestuur van DAMA Nederland jullie heel graag voor de presentatie van de Nederlandse vertaling van het DAMA DM-BoK boek!

Na vele maanden van hard werken door een groot aantal vrijwilligers zijn we heel trots op het resultaat, een geweldige stap in de verdere ontwikkeling en verspreiding van Data Governance en Data Management vanuit het gedachtengoed van DAMA.

We hebben een leuk inhoudelijk en interactief programma voor jullie opgesteld inclusief de presentatie van het boek en een update vanuit het bestuur over de plannen voor de rest van het jaar. En natuurlijk kun je direct het Nederlandstalige DAMA DM-BoK boek bestellen tegen een aantrekkelijke korting.

Daarnaast is er de hele middag de DAMA NL Werkgroepmarkt waar de werkgroepen zich zullen presenteren. De ideale manier om meer kennis op te doen over de werkgroepen en uiteraard ben je van harte uitgenodigd om ook actief deel te gaan nemen aan een of meerdere werkgroepen.

Jullie zijn van harte welkom bij UniePlaza in Culemborg van 13.00 tot 18.00 uur, de inloop is vanaf 12.30 en borrel & hapjes vanaf 17.00 uur.

Dit event staat open voor alle geïnteresseerden in datagoverance en datamanagement, ook als je nog geen lid of vriend van DAMA NL bent!

Aanmeldformulier Event met boekpresentatie 5 september 2023

Agenda 13:00-1700, inloop vanaf 12.30
– Welkomstwoord door Ronald Baan, President DAMA NL en dagvoorzitter

– Boeklancering Nederlandstalige versie DAMA DM-BoK door Mark van der Veen, bestuurslid DAMA NL
– DAMA NL Werkgroepmarkt ronde 1
– Introductie boek “Data in Context” door Bas van Gils, bestuurslid DAMA NL
– DAMA NL Werkgroepmarkt ronde 2
– Afsluiting en netwerkborrel

We zien je graag op het event om kennis met je te maken als onderdeel van de community van dataprofessionals in Nederland.

Hartelijke groeten,
Het Bestuur van DAMA NL
Bas, Ronald, Arun, Erik, Pascal, Harm & Mark

****************************
Eventlocatie UniePlaza (De Unie)
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg
Locatie: https://goo.gl/maps/54nNWjtD5s8M1D8G7
Ruime parkeergelegenheid & op loopafstand van Station Culemborg.

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL