Training als voorbereiding op het Data Management Fundamentals en Specialisten examen

Hoewel er geen verplichting is om ter voorbereiding op het Fundamentals- of Specialistexamen één of meerdere trainingen te volgen, kan training helpen om de inhoud en samenhang van stof beter te leren begrijpen en toe te passen. Tevens is het trainen in groepsvorm onder begeleiding van ervaren trainers een uitstekende manier om van elkaar te leren en ervaringen te delen. In aansluiting op de training verzorgen enkele van onze partners sessies ter voorbereiding op fundamentals en/of specialisten examens.

Het aanbod verschilt per opleider, neem contact met hen op voor meer informatie.
Wil je ook als opleider worden opgenomen op de DAMA NL website? Neem dan contact met ons op via info@dama-nl.org 

Opleiders met data management trainingen

Registered Education Providers & Approved Training Courses

Alleen Registered Education Providers is het toegestaan om Approved Training Courses ter voorbereiding op CDMP examens te verzorgen. DAMA International is verantwoordelijk voor het toekennen van Registered Education Providers en Approved Training Courses.

Het is toegestaan om datamanagement trainingen ter voorbereiding op CDMP examens aan te bieden als niet-Registered Education Providers. Het is echter niet toegestaan om DAMA International logo’s en trademarks te gebruiken in het trainingsmateriaal of in enige andere uiting te gebruiken.

Het beleid en de procedures rondom Registered Education Providers en Approved Training Courses is vinden op DAMA-I POLICY REGISTERED EDUCATION PROVIDERS & COURSES POLICY V1 (pdf).

Een overzicht van de actuele Registered Education Providers is te vinden via https://www.dama.org/cpages/registered-providers.

Voor meer informatie of om Registered Education Providers te worden kun je een email sturen naar: registered.education@dama.org

Informatieproduct factsheet "Data-as-a-product" is ter consultatie aangeboden: Factsheet Datamesh Data-As-A-Product v 2 juli 2023-GUAVDALG-0017

Word een Vriend van DAMA NL